Header

Papa Françesku nuk është me Koronavirus

Papa Françesku ka kryer së fundmi analizat për Koronavirus. Prej disa ditësh ai nuk ndihej mirë dhe dyshohej mos ishte infektuar teksa takonte njerëzit në një takim.

Fatmirësisht përgjigjet e analizave kanë dalë negative, Papa nuk është shumë mbartës i Koronavirusit. Gazeta italiane “Il Mesaggero” ka raportuar se këto ditë gjendja shëndetësore e Papës nuk është shumë e mirë pasi vite më parë ka hequr një pjesë të mushkërive dhe kjo i shkakton herë pas herë përkeqësime shëndetësore.

You may also like ...