Header

Neymar për të dashurën e tij: Kam bërë gabime, por nuk mund ta imagjinoj veten pa ty

Neymar pranoi gabime në marrëdhënien me Bruna Biancardi.

Më herët u raportua se sulmuesi i PSG-së, së bashku me vajzën që pret një fëmijë prej tij, përpiluan një listë rregullash.

“Unë po e bëj këtë për ju të dy dhe për familjen tuaj. Të nxjerrësh justifikime për gjëra që nuk kanë justifikim. Nuk duhej ta bëja këtë, por kam nevojë për ty.

E pashë se si të lëndoi, sa shumë vuajte, sa shumë dëshiron të jesh pranë meje. Dhe unë jam përreth.

Isha gabim. Kam bërë gabime në marrëdhëniet me ty. Guxoj të them se bëj gabime çdo ditë, si në fushë ashtu edhe jashtë saj. Por gabimet e mia në jetën time personale i merrem në shtëpi me familjen dhe miqtë e mi.

E gjithë kjo goditi një nga njerëzit më të rëndësishëm në jetën time. Për gruan që ëndërroja të shihja pranë meje, nënën e fëmijës tim.

Tashmë kam kërkuar falje për gabimet e mia, për dhimbjen që nuk duhej të kisha shkaktuar, por ndihem i detyruar ta pranoj publikisht këtë. Nëse një çështje private bëhet publike, atëherë edhe kërkimi i faljes duhet të jetë publike.

Nuk mund ta imagjinoj veten pa ty. Nuk e di nëse mund ta bëjmë, por sot ju jeni besimi që më duhet.

Synimi ynë do të jetë mbi të gjitha, dashuria për fëmijën do të fitojë, dashuria për njëri-tjetrin do të na forcojë. Jemi përgjithmonë”, ka shkruar Neymar.

You may also like ...