Header

“Nesër ke shkollë”, kufijtë që Kate Middleton u vendos fëmijëve të saj

Princi William dhe Kate Middleton kanë planifikuar një dalje shumë të veçantë javën e ardhshme, por tre fëmijët e tyre për fat të keq nuk do të marrin pjesë në këtë event për një arsye shumë të mirë.

Princi William dhe Kate do të bashkohen nga Princesha e Kurorës suedeze Victoria dhe Princi Daniel për të marrë pjesë në Performancën e Varieteteve Mbretërore, e cila këtë vit feston 100 vjetorin e Disney, në Royal Albert Hall të enjten.

Edhe pse shfaqja është e përshtatshme për fëmijë, Princi George, Princesha Charlotte dhe Princi Louis nuk do të marrin pjesë në Teatrin Mbretëror. Nuk është hera e parë që fëmijët mungojnë në shfaqje. William dhe Kate morën pjesë përsëri në ngjarje në vitin 2019, në Palladiumin e Londrës, dhe princesha tha në atë kohë se fëmijët e tyre do të ishin të emocionuar, por duhej të vendosnin kufij: “Jo në një natë shkolle!”, komentoi ajo ndërsa jepej performanca. Kjo do të thotë se fëmijët duhet të flenë herët për të qenë në rregull me detyrat e tyre shkollore nesër.

George madje kohët e fundit mori testet e tij të para kryesore, të cilat konsiderohen si provime pranuese për shkollën e tij të ardhshme.

You may also like ...