Header

Mendonte se nuk ishte në transmetim live, prezantuesja e BBC bën gjestin e turpshëm gjatë edicionit të lajmeve

Gjesti i turpshëm i bërë në transmetim, nga një prezantuese e BBC-së , në fillimin e reportazhit të lajmeve “live” në orën 12 të së mërkurës, është bërë viral në rrjet.

Sipas Daily Mail , Mariam Mosiri, u ekspozua me gishtin e mesit të ngritur menjëherë pas titullit të hapjes së reportazhit, pasi siç duket nuk e kuptoi në kohë se transmetimi i drejtpërdrejtë kishte nisur

Në videon që bën xhiron e internetit, Moshiri duket se e kupton menjëherë atë që ka ndodhur, ndryshon tërësisht shprehjen e fytyrës dhe nis të lexojë një lajm për Boris Johnson.

“Live nga Londra, duke parë BBC News”, dëgjohet duke thënë prezantuesja duke e mbajtur seriozitetin. Megjithatë, fakti që pak çaste më vonë ai tha “coronaverse” në vend të “coronavirus” në lidhje me pandeminë, tregon se ajo mund të jetë ndier shumë nervoze, pasi e kuptoi se çfarë mund të kenë parë shikuesit.

Gjesti i Moshirit u komentua në mënyra të ndryshme në rrjetet sociale, ku disa e kritikuan prezantuesen për mungesë profesionalizmi dhe të tjerë shprehën mirëkuptimin e tyre për gjendjen e vështirë në të cilën ajo u gjend.

You may also like ...