Header

Madonna vazhdon të ketë probleme shëndetësore, nuk ngrihet nga shtrati!

Burimet tregojnë se Madonna vazhdon të ketë probleme shëndetësore, pavarësisht se ka dalë nga spitali. Ajo qëndron në shtrat dhe vazhdon të vuajë nga të vjellat e pakontrolluara të shkaktuara nga një infeksion bakterial. Madonna kaloi disa ditë në njësinë e kujdesit intensiv pasi u rrëzua, dhe megjithëse u konsiderua mjaft mirë për t’u kthyer në shtëpi, infeksioni ende po sjell pasoja në trupin e saj.

Pas shtrimit në spital, Madonna u transportua në rezidencën e saj në Nju-Jork nëpërmjet një ambulance private. Gjendja e saj ishte aq kritike saqë ajo kërkoi intubacion dhe një ventilator, duke e bërë familjen e saj të frikësohej nga më e keqja.

Fansat u qetësuan kur u përhap lajmi se ajo ishte kthyer në shtëpi, por rikuperimi i saj nuk ka përfunduar. Aktualisht, Madonna nuk është në gjendje të largohet nga shtrati i saj dhe fati i turneut të saj botëror varet nga gjendja e saj.

Sipas burimeve të Daily Mail, Madonna ka përjetuar të vjella të vazhdueshme që nga kthimi i saj në shtëpi, gjë që tregon se infeksioni po ndikon ende. Ajo thuhet se është shumë e sëmurë për t’u ngritur nga shtrati në apartamentin e saj në Nju-Jork. Para qëndrimit të saj në ICU, ylli i pop-it kishte një muaj që po luftonte me ethe të ulëta, të cilat ajo e injoroi kryesisht për shkak të turneut.

Vajza e saj Lourdes Leon fluturoi nga Parisi, ndërsa djali i saj Rocco Ritchie nxitoi nga Londra. Krahas fëmijëve të saj të tjerë, Mercy, David Banda dhe vajzave të saj binjake Stella dhe Estere, ata po i ofrojnë kujdes ikonës së muzikës botërore.

You may also like ...