Header

Kate Winslet: Fama pas “Titanikut” ishte e tmerrshme

Kate Winslet e ka lidhur përgjithmonë emrin e saj me filmin fitues të shumë çmimeve ‘Titanic’, në të cilin ajo luajti kur ishte 22 vjeç.

Në një intervistë të fundit për revistën ‘Porter’, aktorja britanike fituese e çmimit Oscar zbuloi efektet negative të famës pas suksesit të filmit të James Cameron.

Winslet ishte tashmë e famshme për rolin e saj në filmin e vitit 1995  ‘Sense and Sensibility’, i cili i dha asaj nominimin e parë për Oscar për aktoren më të mirë dytësore. Megjithatë, gjërat ishin krejtësisht të ndryshme me sagën e Titanikut.

Kate Winslet zbuloi se ngritja e saj në yll pas suksesit të menjëhershëm të filmit të “Titanic” e bëri atë të ndihej “e tmerrshme”.

“Ndihesha sikur duhej të dukesha në një mënyrë të caktuar ose të isha një gjë e caktuar, sepse mospërfillja mediatike ishte aq e madhe në atë kohë, saqë jeta ime nuk ishte aspak e këndshme”,  tha Winslet. “Gazetarët gjithmonë thoshin ‘Pas Titanikut mund të kishe bërë gjithçka dhe në vend të kësaj zgjodhe të bësh të gjitha këto gjëra të vogla’… dhe unë thashë padyshim që kjo ishte ajo që zgjodha! Sepse të jesh i famshëm është e tmerrshme”.

Në të vërtetë, pas vitit 1997 dhe deri në suksesin e madh të ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’, Winslet mori pjesë në projekte të vogla filmike. Në asnjë mënyrë, natyrisht, ajo nuk e konsideron këtë film si një barrë për të.

You may also like ...