Header

Fotografia e infermieres që pushtoi rrjetin

Heronj në detyrë, mjekë dhe infermierë të cilët në këto ditë po luftojnë kundër koronavirusit, për të shpëtuar sa më shumë jetë të jetë e mundur.

Një fotografi simbol në të cilën shihet një infermiere e spitalit të Cremonas në Itali po bën xhiron e rrjetit, e cila në përfundim të turnit e zë gjumi të dërmuarr mbi tavolinën e punës.

Prej lodhjes atë e zë gjumi bashkë me veshjen mbrojtëse dhe maskën, ndërsa në tavolinë ndodhet një çarçaf për mbrojtje.

Fotografia u shkrep nga një mjek i spitalit, duke prekur rrjetin, teksa pamja u kthye në simbol në përballjen me koronavirusin.

E gjithë Italia është shpallur zonë e kuqe, ndërkohë qe deri më tani 9172 raste të prekurish dhe 463 viktima.

You may also like ...