Header

Empire State Building do të ndriçohet me ngjyrat e “Hogwarts” për 25 vjetorin e “Harry Potter”

Empire State Building do të ndriçohet me ngjyrat e Hogwarts-it më 27 shtator për 25-vjetorin e “Harry Potter”.

Me rastin e 25-vjetorit të botimit të librave “Harry Potter”, shikuesit do të kenë mundësinë të shijojnë një shfaqje unike.

Dritat e kullës do të shkëlqejnë të kuqe për Gryffindor, të verdha për Hufflepuff, blu për Ravenclaw dhe jeshile për Slytherin.

Publiku do të ketë mundësinë të shijojë pamjen në kuvertën e vëzhgimit të katit të 86-të, të blejnë librat e serisë dhe gjithashtu të shijojnë një gotë gjalpë, pija unike e përmendur në librin e Harry Potter.

Fansat nga e gjithë bota gjithashtu mund të admirojnë spektaklin përmes kamerës live në internet të Empire State.

You may also like ...