Header

Elon Musk paralajmëron mbylljen e llogarive joaktive në Twitter

Elon Musk ka paralajmëruar përdoruesit e Twitter se rrjeti social po shkon drejt mbylljes së llogarive që kanë qenë joaktive prej disa vitesh. Lajmin e njoftoi vetë miliarderi në Twitter.

“Jemi duke pastruar llogaritë që nuk kanë pasur asnjë aktivitet për disa vite, kështu që ka të ngjarë të shihni një rënie në numrin e ndjekësve,” shkroi Musk.

Më vonë, duke iu përgjigjur një postimi nga zhvilluesi i lojërave video, John Carmack, i cili shqetësohej për fshirjen e përmbajtjes nga llogaritë joaktive, Musk tha se llogaritë “do të arkivohen”.

Musk nuk e specifikoi qëllimin e plotë të spastrimit dhe as nuk dha detaje se sa kohë do të duhej të ishte joaktive një llogari që të arkivohej.

You may also like ...