Header

Edhe Princi i Monakos me Covid-19

Princi Albert i Monakos doli pozitiv me koronavirus. Pallati Mbretëror e raportoi atë.

Vetëm disa ditë më parë princi ishte shfaqur në TV për t’i dërguar një mesazh popullatës për të kapërcyer urgjencën shëndetësore nga Covid-19 së bashku.

“Vendi ynë po jeton dhe po përballet me krizën më të rëndë shëndetësore në historinë e tij. Qeveria jonë është e përgatitur për epideminë dhe janë marrë të gjitha masat e nevojshme.

Për të ngadalësuar përhapjen e virusit ju kërkoj që të qëndroni në shtëpi ndërsa punëtorët e shëndetësisë dhe shërbimet publike po punojnë për ju, “tha ai.

Alberto do të vazhdojë të punojë nga apartamenti e tij privat, ku ndodhet në vetëizolim. Sipas zëdhënësit të pallatit, gjendja e tij është plotësisht e qëndrueshme dhe aspak interesuese për momentin

You may also like ...