Header

Burri misterioz në ceremoninë e mbretit Charles ishte Meghan Markle?

Kurorëzimi i mbretit Charles lll ka bërë për vete miliona shikues.

Vëmendje mori një burrë misterioz, për të cilin nisën thashetheme të mëdha.

Në ekran u shfaq vetëm për disa sekonda, ndërsa pamja e tij ra në sy me mustaqe dhe flokë pak të gjata.

Në rrjetet sociale pati spekulime ku shumica menduan se pas këtij maskimi gjendet Meghan Marlke.

Mjekra e dukeshës bënin të mendonin se mund të ishte ky burrë.

You may also like ...