Header

Bruno Mars dhuron 1 milion dollarë për ata që humbën punën

Bruno Mars, njoftoi së fundmi se ai ka dhuruar një milion dollarë në Fondacionin MGM Resorts Foundation për të mbështetur punonjësit e MGM të prekur ekonomikisht nga pandemia globale.

Paratë do të shkojnë drejt Fondit të Grantit të Urgjencës së Punonjësve dheFondit të Mbështetjes Mjekësore për Fëmijë, i cili është krijuar për të ndihmuar punonjësit e MGM dhe familjet e tyre të menjëhershme me ndihmë afatshkurtër gjatë vështirësive dhe emergjencave të papritura. Fondi i Grantit gjithashtu mund të sigurojë ndihmë për lehtësimin nga katastrofat për punonjësit e pushuar ose ata që për një arsye ose tjetrën e kanë humbur vendin e punës, kompensimi i të cilëve është pezulluar ose përfunduar si rezultat i një ngjarje të jashtëzakonshme që ndikon rëndë një komunitet në të cilin MGM Resorts zhvillon biznes, siç është COVID -19, një krizë momentale kjo e shëndetit publik.

You may also like ...