Zhduket një nga aktoret më të paguara në botë

Aktorja Fan Bingbing është zhdukur pa lënë asnjë gjurmë.

Ylli i kinematografisë është parë oër herë të fundit më 1 korrik ndërsa po vizitonte një spital të fëmijëve.

Dhe llogaria e saj në Instagram nuk është përditësuar që nga 23 maji.

Bingbing është një nga yjet më të paguar që është shfaqur në kinematë kineze dhe ato perëndimore. Ajo u bë e famshme në botë me rolin e saj në filmin X-Men.

Zhdukja e saj është lidhur me një skandal të evazionit fiskan në një kohë kur industria e filmit e kontrolluar nga Kina por shkurton buxhetet.

Asnjë deklaratë zyrtare nuk është bërë për vendndodhjen e Fan si edhe nuk dihet që ka ndonjë akuzë të mundshme penale kundër aktores për fshehje të taksave.