Header

Zendaya dhe Tom i japin fund lidhjes?

Aktorja e njohur Zendaya ka habitur fansat e saj pasi nuk ndjek më asnjë person në rrjetin social “Instagram”, madje as partnerin e saj Tom Holland.

Megjithëse ende nuk ka vend për panik, pasi kjo mund të jetë një teknikë promovimi për filmin “Challengers”, që do të dalë në kinema më 26 prill.

Ndërkohë ndjekësit kanë filluar me komentet e tyre se me çiftit të famshëm ka krisje.

“Më fal, janë ndarë?! Anuloni 2024-ën!”; “Zendaya, vajzë, pse Tom Holland?”; “Nuk dua të mendoj që mund të jenë ndarë” janë disa nga komentet.

You may also like ...