Zac Efron dhe Amanda Seyfried në filmin “Scooby-Doo”

“Scooby-Doo” do të rikthehet në ekranin e madh me një film të animuar dhe Zac Efron e Amanda Seyfried do të jenë dubluesit e Fred dhe Daphne, dy nga protagonistët e aventurave të krijuara nga Hanna-Barbera. Ky projekt do të debutojë në kinematë amerikane në maj të vitit 2020.

Në këtë film të ri, banda e ‘Mystery Inc’ do të bashkojë forcat me personazhe të tjerë për të shpëtuar botën nga i ligu Dick Dastardly.