Header

Yjet e Abba, nuk do të performojnë në Eurovizionin e ardhshëm në Suedi

Dy anëtarë të Abba kanë këmbëngulur që ikonat e popit suedez nuk do të performojnë në konkursin e këngës në Eurovizion të vitit të ardhshëm në atdheun e tyre.

Në një intervistë të transmetuar në Britani, Björn Ulvaeus dhe Benny Andersson, gjysma e Abba, e minimizuan perspektivën pavarësisht se Suedia pret Eurovizionin në 50-vjetorin e fitores së grupit e para në vend me hitin e tyre të avancuar ”Waterloo”.

Kombi nordik, do të organizojë ngjarjen më të madhe të muzikës live në botë për të shtatën herë pasi këngëtarja suedeze Loreen fitoi konkursin e këtij viti, të organizuar nga Britania në emër të Ukrainës së shkatërruar nga lufta.

Fitorja e saj në konkursin, shumë të dashur në Liverpool këtë muaj nxiti spekulime të menjëhershme se Abba mund të ngjitet në skenë vitin e ardhshëm.

Sidoqoftë, në një intervistë për Newsnight të BBC-së, Andersson tha se nuk ka asnjë mënyrë që grupi të bëjë një performancë festive apo edhe paraqitje.

You may also like ...