Will Smith urim të veçantë për ditëlindjen e vajzës

Pak kohë më parë uroi për ditëlindje gruan e tij, Jada Pinkett, me një mesazh të ëmbël dhe tashmë, Will Smith përdor sërish Facebook për të uruar për ditëlindje, vajzën e tij 15- vjeçare Willow.“Faleminderit që korrigjon zemrën time dhe më mëson se si mund të duhet pa kushte”, shkruan Will.Prej disa kohësh Willow, njëlloj si vëllai Jaden, janë përfshirë në botën e spektaklit, pasi ka marrë pjesë në “Unë jam legjendë” dhe së fundmi ka nisur edhe karrierën muzikore.