Header

“Wednesday” seriali më i ndjekur në Netflix

‘Wednesday’ ka lënë pas sezonin e katërt të ‘Stranger Things’ si seriali më i ndjekur në gjuhën angleze në Netflix. Që nga viti 2021, Netflix ka përpiluar listën e saj ‘Top 10’ sipas numrit total të orëve të shikuara për shfaqje televizive dhe filma.

Megjithatë, gjigandi i transmetimit ka ndryshuar mënyrën se si e përcakton përmbajtjen e tij më të njohur. Tani, kohëzgjatja e shfaqjes ose filmit do të merret parasysh, me titujt e njohur të vlerësuar nga pikëpamjet e tyre dhe jo nga numri i orëve të shikuara.

Si rezultat, ‘Wednesday’ e Tim Burton ka kaluar sezonin e katërt të ‘Stranger Things’, i cili ka përfituar më parë nga koha e tij e transmetimit 13-orëshe me 1,838 miliardë orë shikime.

Ndërsa ‘Wednesday’ gjeneroi 1.718 miliardë orë shikime.

Duke qenë se seriali i luajtur nga aktorja e njohur Jenna Ortega është shumë më i shkurtër se shfaqja fantastiko-shkencore e Duffer Brothers, nëse ndahet me kohën e shfaqjes, seriali bëhet titulli më i popullarizuar, pasi Wednesday ka 252 milionë shikime. Ndërkohë ‘Stranger Things’ ka vetëm 140 milionë.

Megjithatë, pavarësisht llogaritjeve të reja të Netflix, Squid Game është ende seriali më i njohur ndonjëherë.

You may also like ...