Vladimir Putin, një qitës i lindur. Kap objektivin 600 metra larg

Russian President Vladimir Putin looks through the scope as he shoots a Chukavin sniper rifle (SVC-380) during a visit to the military Patriot Park in Kubinka, outside Moscow, on September 19, 2018. / AFP PHOTO / SPUTNIK / Alexey NIKOLSKY

Vladimir Putin dëshmoi se është një qitës vdekjeprurës, teksa shfaqet në një video të publikuar që të realizojë gjuajtje perfekte nga 600 metra.

Njeriu më i fuqishëm i Rusisë, shënjestroi kokën, mëlçinë dhe barkun e një objektivi statik, të vendosur 600 metra larg, teksa testonte snajperin e ri Chukavin, të projektuar nga Kalashnikov i njohur si SVCh-308.

Por duket se mosha ka bërë të vetën, pasi dy prej gjuajtjeve nuk e kapën objektivin.