Vjen bashkëpunimi i verës, Ronela dhe Adriani sjellin energji dhe ritëm

Ronela Hajati dhe Adrian Gaxha kanë publikuar projektin e ri muzikor të titulluar ‘Ka je 2x’ duke sjellë kështu një nga bashkëpunimet e sezonit të kësaj vere.

Kjo është hera e parë që ata vijnë së bashku dhe kanë zgjedhur që të sjellin një këngë ritmike dhe energjike, të rrymës reggeaton duke transmetuar energji pozitive.

Mendohet se ideja e bashkëpunimit ka ardhur nga Adriani, i cili më pas ka ftuar Ronelën pasi ajo i përshtatet këtij stili.

Stili i vecantë i veshjes dhe flokët ngjyrët ngjyrë rozë të Ronela Hajatit kanë marrë vëmendjen e të gjithëve, duke mos lënë pas format e saj trupore.