Vincent Cassel flet rreth romancës së përfunduar me Monica Bellucin

Ai ishte i martuar me gruan më të bukur në botë dhe shumë njerëz kanë pyetur se si ka arritur të ndahet prej saj.
Vincent Cassel ishte i martuar me aktoren italiane Monica Belluccin dhe pas 13 vjet martese dhe dy fëmijëve që sollën ne jetë, çifti u shkurorëzua.Shumë veta menduan se si aktori është ndarë prej bukuroshes italiane, por doli se ishte pa shumë dhimbje për francezin. Vincean pret një fëmijë me gruan e tanishme, modelen Tina Kunakey, e cila është 30 vjet më e re.Cassel ka një qëndrim logjik dhe një mendim tërësisht ndryshe per jetën sentimenatale.
“Ndonjëherë kam vuajtur shumë më tepër. Ju e dini këtë, ndonjëherë ju duhet të vuani për të bërë diçka interesante”, tha aktori me një buzëqeshje.
“Jeta është tashmë kaq e vështirë sa do ishte shumë që t’i shtohen edhe vuajtjet tjera. Unë përpiqem të kënaqem me atë që bëj, sepse mua e njoh më mirë veten sa herë vetëkënaqem”, tha aktori.
“Ëndrrat e mia janë shumë të thjeshta: shëndet, fëmijë dhe para të mjaftueshme për të qenë e lirë, sepse në fund, gjithçka zbret në liri”, përfundoi Vincent.