Vijnë fotot e reja nga “Games of Thrones”

HBO shpërndau shumë imazhe të reja të marra nga episodet e para të sezonit të shtatë të “Games of Thrones” që shfaqin Daenerys që ka arritur në destinacion bashkë me një Tyrion, Jon Snow në versionin lider. Mes fotove shfaqen edhe Beric, Sam dhe Gilly. Më poshtë keni mundësi që të shikoni galerinë e fotove.