Vidhet ditari i princeshës, pritet të dalin sekretet seksuale

Familja mbretërore në Angli është në panik pas zhdukjes së ditarit personal të princeshës Kate Middleton. Sipas “National Enquirer” ditari, i cili flet për sekretet e jetës seksuale të Middleton, është vjedhur nga shtëpia e saj në fshatin anglez dhe me shumë mundësi mund të pushtojë internetin. Një burim i brendshëm për gazetën shprehet se Middleton po përjeton një gjendje ankthi për faktin që ditari i saj nuk po gjendet askund.