Videoja që tregon hapur gabimet që bëjnë shqiptarët në make up !

“Gabimet që shqiptaret bëjnë në make up”, quhet videoja e youtube-res @Sara.Karaj, e cila në më pak se një muaj ka arritur të tërheqë vëmendjen e shumë vajzave. A është ana e djathtë e fytyres, një make up i “gabuar” që haset në rrugët e Shqipërisë dhe të Ballkanit? Në këtë video, The Albanian Beauty Blogger, jep disa këshilla se si mund të evitohen gabimet në aplikimin e make-up.