Video bëhet virale në pak kohë, vogëlushi në Kanada me lopatë pastron borën

Në Kanada, një vogëlush me emrin Rori guxon të pastroj dëborën. Në rajonin Terranova të Kanadasë ka rënë 40 centimetra borë brenda pak orësh dhe kjo detyroi shumë banorë të dalin jashtë për të pastuar oborrin.Ne mesin e tyre nuk mungoj as vogëlushi Rori i cili duket kaq i lezetshëm me lopatën e pastrimit ne dorë dhe shihet teksa ndihmon babain e tij të pastroj dëborën.
Videoja është bërë virale brenda një kohe shumë të shkurtër.