Veshjet më të bukura të VMA 2015

collage 4 collage PicMonkey-Collage3 collage 2 collage 3 Disa prej veshjeve më glamur të mbrëmjes janë konsideruar ajo e Britney Spears dhe Nicky Minaj, të cilat kanë preferuar të prezantohen me veshje deri diku të rregullta. I komentuar pozitivisht ka qenë fustani i këngëtares Rita Ora .Një tjetër veshje e cila ka impresionuar është ajo e 25 – vjeçares, Taylor Swift e cila ka patur kombinime të ngjyrave të ndryshme, të argjendit dhe floririt. Seksi Selena, e veshur me fustan të zi të gjatë dhe me një make – up të lehtë ka shkëlqyer gjithashtu në prezantimin e saj.