Veshjet e Armina Mevlanit në Javën e Modës në Milano dhe Paris

Fashion blogerja e njohur Armina Mevlani ka shijuar nga afër Javën e Modës në Milano dhe Paris. Ajo ka mbushur Instagram-in e saj me foto nga këto evenimente të rëndësishme të modës, ku njerëzit më me influencë në fushën e modës, mblidhen në Paris dhe Milano. Armina në fakt na e ka bërë zili të gjithëve, me ato foto të bukura që ka postuar në Instagram, nga të dy vendet. Por që gjithsesi ju zgjidhni se cila ka qenë veshja më e mira që Armina ka zgjedhur për këto evenimente kaq të rëndësishmë të modës.