Vali Corleone kërcënohet nga ISIS-i

?Vali Corleone, personazhi më i përfolur shqiptar duket se ka vendosur që ta braktisë Kosovën, por jo me dëshirën e tij. Burime të sigurta bëjnë me dije si Corleone ditëve të fundit vazhdimisht ka deklaruar se ka marrë një mesazh kërcënues nga organizata terroriste ISIS. Ai u ka thënë burimeve se ka disa ditë që ai ka marrë mesash kërcënues nga kjo organizatë dhe se sipas tij kjo është arsyeja që ai po e braktisë Kosovën për të shkuar në vendin e tij të lindjes, në Sicili të Italisë.