Vajza e Paul Walker padit “Porsche”

Vajza e Paul Walker, Meadow ka ngritur një padi kundër “Porsche”, duke u shprehur se babi i saj është djegur i gjallë për shkak të gabimit teknik në këtë makinë sportive. Në padinë e bërë prej saj pretendohet se ylli i Fast & Furious nuk u vra pasi shoferi i automjetit goditi një shtyllë dritash rrugore dhe dy pemë, por sipas saj Paul ka qenë gjallë dhe është djegur nga zjarri që ka përfshirë makinën sportive, raporton TMZ.