‘Vagina’, trendi që do veshim pranverën e ardhshme

Industria e modës ka arritur të eksplorojë në mënyrat më të cuditshme në koleksionin pranverë/verë të 2018.

Stilistët e njohur, Nan Li dhe Emilia Pfohl kanë sjellë si temë kryesore ‘vaginën’, të cilën e kanë bërë pjesë të cdo veshje.

Ata ishin të frymëzuar nga novela e Denis Diderot, The Indiscreet Jewels. Ajo flet për një sulltan që dyshon se e shoqja e mashtron dhe një xhind i jep unazën magjike. Ai e vendoste atë në vaginën e cdo femre për të marrë vesh përvojat e fundit seksuale

Modelet kanë sfiluar pothuajse të zhveshura në skenë duke prezantuar veshjet që kishin shumë qëndisje të vaginës.