“Unë jam Paul Walker”

Arritja e shpejtë e famës dhe vdekja e papritur e aktorit Paul Walker do të jetë subjekt i dokumentarit të ri, i cili do të realizohet shumë shpejt.

“Paramount Network” është fokusuar në jetën e aktorit Paul Walker për të sjellë një dokumentar mbi të. Ky vendim ka ardhur pas suksesit që kanë pasur dokumentarët për Heath Ledger dhe John F. Kennedy Jr., publikuar nga kjo kompani vitet e fundit.

Kështu “Paramount” së bashku me “Entertainment” dhe regjisorin Derik Murray do bashkohen për të ofruar një vështrim më ndryshe për jetën e aktorit.

Dokumentari do të përmbajë biseda me kolegët e aktorit dhe njerëzit që kanë qenë të afërm më të, duke treguar kështu një këndvështrim tjetër mbi aktorin e filmit “Fast and Furious” dhe veprimet e tij bujare, siç ishte ndihma që kishte dhënë pas tërmetit në Haiti në vitin 2010.

Walker ka vdekur në nëntor të viti 2013, pas një aksidenti me makinë, gjatë kësaj kohë ai ishte në mes të xhirimeve për pjesë e shtatë të filmin “Furious”. Detaje të tjera mbi dokumentarin priten që të bëhen publike së shpejti.