“Un Capitano”, një serial për legjendën Francesco Totti

Jeta e Francesco Totti-i do të bëhet një serial televiziv. Autobiografia “Un Capitano” do të transformohet në një subjekt për këtë projekt televiziv të prodhuar nga Wildside.

Lajmin e bëri të ditur e përditshmja “Il Romanista” dhe seriali do të nisë nga fëmijëria e kampionit në rrugën Vetulonia, në kryeqytetin e Italisë, në debutimin e tij në Serie A vetëm në moshën 16-vjeçare dhe martesën me Ilary Blasi deri në festimet e botërorit të vitit 2006 dhe duke e përfunduar me tërheqjen nga futbolli që shënoi fundin e një epoke të pabesueshme për tifozët.