Header

“U shfaqe për të shëruar plagët e lëna”, Shakira i dedikon këngë dashurisë së re?

Postimet e Shakirës në rrjetet sociale janë gjithmonë në qendër të vëmendjes, veçanërisht pas ndarjes së saj me ish-futbollistin Gerard Pique. Këngëtarja kolumbiane duket se ka gjetur sërish dashurinë. Ose të paktën kështu spekulojnë disa nga fansat e saj pasi kanë dëgjuar një fragment të këngës së saj të re “Nassau”, e cila është pjesë e albumit të saj të ri “Las mujeres ya no lloran”, (Femrat nuk qajnë më’).

Teksti i publikuar në rrjetet e saj sociale flet për një lidhje të re të mundshme për Shakirën: “Kisha premtuar se nuk do të dashuroja më, u shfaqe për të shëruar plagët e lëna nga ajo. E kisha të mbyllur me çelësa dhe me dry, por po më pëlqeni shumë”.

Do duhet të presim deri më 22 mars për më shumë detaje, pasi albumin i saj i ri do të publikohet në atë datë. Deri më tani, as këngëtarja dhe as a ekipi i saj nuk ka sqaruar nëse ky mesazh ka të bëjë vërtetë më Shakirën apo është thjesht një tjetër krijim artistik pa u bazuar në histori të vërtetë.

Gjatë muajve të fundit, duket se tensioni mes saj dhe Pique është reduktuar, pas disa javësh intensive ku Shakira i dedikoi edhe disa këngë ndarjes së tyre.

Të shumtë janë ndjekësit që kanë shprehur përmes rrjeteve sociale dëshirën për të dëgjuar diskun më të ri të artistes kolumbiane.

“U shfaqe për të shëruar plagët e lëna”,

You may also like ...