Tyga: Kylie Jenner u bë e famshme, pasi e stilova unë

Ata e përfunduan lidhjen e tyre në prill të vitit 2017.

Dhe Tyga tani duket se ka marr ‘hua’ famën e ish të dashurës së tij Kylie Jenner, pavarësisht se ajo është një yll televizioni që nga mosha dhjetë vjeçare dhe ka ndërtuar një markë kozmetike jashtëzakonisht të suksesshme, e cila aktualisht ka vlerën rreth 900 milionë dollarë.

Duke folur për Beats 1 me Apple Music, reperi 28 vjeçar pranoj se vetëm pasi i tha Kylie-t, e cila aktualisht ka një vajzë 6 muajshe me të dashurin Travis Scott, të ndryshoj flokët në një mënyrë të veçantë, asaj iu rrit suksesi.