Tuna i blen dhuratë 15 mijë euro Cozmanit

Tuna i ka bërë një dhuratë super luksoze të dashurit të saj.Një orë 15 mijë euroshe i është bërë dhuratë reperit Cozman nga e dashura e tij, Tuna. Ai është parë me këtë orë në një foto, së cilës i është zbuluar çmimi dhe se është pikërisht dhuratë nga këngëtarja.