Traileri komik i “Johnny English”

“Johnny English Strikes Again” është filmi i ri i komedisë së spiunazhit të regjisorit David Kerr. Ky është vazhdimi i filmit “Johnny English Reborn”, 2011 dhe instalimi i tretë i serialit “Johnny English”.

Skenari i filmit është shkruar nga William Davies dhe i prodhuar nga Rowan Atkinson, i cili e përshkruan rolin e tij si personazh të titullar. Rowan Atkinson do të kthehet në këtë rol si personazhi “spiun lolo” për herë të parë që prej vitit 2011, kur kishte luajtur në filmin “Johnny English Reborn”. Filmi do të shfaqet në Mbretërinë e Bashkuar më 12 tetor 2018, nga “Universal Pictures”.