Traileri i “House of Cards” tregon fatin e presidentit

ashmë është njoftuar se në sezonin e fundit të “House of Cards” personazhi i interpretuar nga Kevin Spacey nuk do të jetë i pranishëm.

“Netflix” nuk ka ndër mend të tregojë shumë mister dhe një klip të publikuar paraqitet dhe fati i Frank Underwood.

Me sa duket presidenti Frank ka vdekur dhe traileri tregon Claire Underwood, e interpretuar nga Robin Wright, që qëndron sipër varrit të tij. Claire do ta pasojë në post në këtë sezon të fundit të serialit.

Nuk dihet se si ka vdekur dhe ky mister për fansat mbetet të zbulohet kur të ndjekin serialin e preferuar.