Traileri i “Annabelle 3” do t’ju shkundë nga frika

Kukulla e pushtuar do të rikthehet në qershor me kapitullin e tretë “Annabelle Comes Home”. Ngjarjet do të ndodhin në shtëpinë e Warrens, te cilët sjellin kukullën e pushtuar në dhomën e mbyllur të shtëpisë së tyre, duke e vënë atë “të sigurt” pas një xhami të shenjtëruar dhe duke marrë bekimin e shenjtë të një prifti.

Por, një natë e pamëshirshme dhe tmerrit i pret ato, kur Annabelle zgjon shpirtrat e lig në dhomë, gati për të shënjestuar një objektiv të ri: Judy, vajza 10-vjeçare e Warren dhe miqtë e saj.