Header

Theu rreguallat, Rosalia rrezikon të ndëshkohet nga autoritetet greke

Këngëtarja Rosalia postoi një foto në profilin e saj në rrjetin social Instagram që mund të ketë pasoja, siç shpjegohet nga një përdorues në Twitter. Rosalia shkroi në postimin e saj:

Kam kaluar shumë mirë në Athinë, u ngjita në Partenon me taka dhe më pëlqente të këndoja në këtë qytet.

Problem for Rosalia: She could be fined for visiting Athens' Acropolis in  heels | Marca

Ajo mund të gjobitet për vizitën e Akropolit të Athinës me taka.

Megjithatë, vizita të tilla janë shumë të rregulluara dhe u nënshtrohen rregullave të ndryshme që duhen ndjekur, duke përfshirë udhëzimet për këpucët, pasi takat mund të shkaktojnë dëme në mbetjet arkeologjike.

Përveç ndalimit të takave, i cili zbatohet për vendet greke në përgjithësi për shkak të efektit të dëmshëm të tyre mbi mbetjet, ndalohet edhe marrja e fotografive të Partenonit për përdorim tregtar”.

You may also like ...