Header

The Simpsons parashikuan infektimin e Hanks

The Simpsons vazhdojnë të trondisin botën me parashikimet e tyre. Në një nga seritë e vitit 2007 shfaqet aktori Tom Hanks i animuar dhe thotë: Nëse më shikoni personalisht, më lini vetëm. Ai vendosi ta izolojë veten nga të tjerët, në serial dhe kjo besohet se është një tjetër ngjarje e parashikuar. Tom Hanks njoftoi dje në mbrëmje dhe bashkë me Ritën, bashkëshorten e tij janë vetëizoluar në Australi pasi janë prekur nga koronavirusi. Ai ndodhej atje për një film, kurse Rita për një koncert operistik. Në hotelin ku fjeti çifti ndodhej një i infektuar nga epiqendra e virusit, Wuhan-i.

You may also like ...