Telefoni juaj regjistron në mënyrë sekrete ku shkoni, ja si mund ta shihni

Telefoni juaj përmban një listë të hollësishme me të gjithë vendet ku ju keni qënë – që ju ndoshta nuk e dinit që ekzistonte.

Nuk ka rëndësi nëse keni një celular iOS apo Android, pasi receptorët e telefonit mund të shohin se ku shkoni, dhe të regjistrojnë të gjithë informacionin.

Të dhënat shërbejnë si një mënyrë për t’ju kujtuar se ku keni qënë ekzaktësisht.

Gjithashtu kjo lejon telefonat celularë t’ju japin informacion duke ditur ku tentoni të shkoni dhe në çfarë ditësh.

E gjitha kjo mundësohet nga Google , në faqen e Timeline, që njihej më parë si Location History.Nëse klikoni opsionin, mund të shihni një hartë të të gjithë vendeve që keni qënë, të grupuara në udhëtime dhe me data të caktuara.

Në të njëjtën faqe ju mund ta ndaloni këtë opsion, ta bëni pause, ose ta aktivizoni nëse dëshironi.