Të mrekullueshëm dhe të çmendur, çifti realizon në ajër gjithë setin e dasmës

Me sa duket, këta dy zogj të dashuruar e sfidojnë edhe forcën e gravitetit, madje pa asnjë ndërhyrje Photoshop-i. Ky është qëllimi i këtij çifti që kanë sjellë këto foto të mrekullueshme nga ceremonia e tyre e martesës. Nëse keni menduar se keni pasur një aventurë të bukur ditën e dasmës, bëhuni gati për të menduar diçka tjetër, sepse ata ju sfidojnë. Madje, nga çdo cep i botës.

Një ceremoni martese në çdo kënd të botës.