Të jesh e gruaja adoleshente e një manjati nafte

Një manjat nafte, 55 vjeçar, i ka blerë gruas së tij adoleshente si dhuratë në Bentley e cila kushton 830,000 paund. Valentin Romanov, kreu i zyrës në Singapor të kompanisë së naftës shtetërore ruse “Lukoil”, është martuar në korrik me 18-vjeçaren Elizaveta Adamenko në Francë.

Romanca e çiftit kontraversal ka nisur më tepër se 3 vite më parëm kur 18-vjeçarja Adamenko u largua banesa e saj në rajonin e Siberisë.

Por sipas revistës së “Prospekt Mira” ata janë lidhur bashkë kur ajo ka qenë 14 vjeçe, edhe pse kjo nuk lejohet qoftë sipas ligjeve Ruse apo dhe atyre të Singaporit ku mosha e lejuar për marrëdhënie seksuale është 16.

Por pavarësisht faktit se lidhja e tyre ishte qartazi në shkelje të ligjit dhe Romanov mund të përfundonte në burg, ata vijuan të qëndrojnë bashkë duke e kurorëzuar lidhjen e tyre në martesë, pasi Adamenko mbushi 18 vjeçe.1475164181_Adamenko 1475164198_Adamenko (1) 1475164204_Adamenko (2) 1475164212_Adamenko (3)