Të gjithë sytë te Beyonce

Të gjithë sytë ishin të Beyonce teksa ajo ka performuar në Miami mbrëmjen e së mërkurës.

Ndërkohë që muzika e saj mund të kishte mbetur paksa në hije, për shkak të spekulimeve për martesën e saj, këngëtarja i kujtoi fansave se çfarë performuese fantastike është, në hapjen e turit “Formation”.

24 vjeçarja ka treguar format e saj perfekte e veshur me body të zi, të bardhë, e të kuq, dhe dukej e mrekullueshme.

339B836A00000578-3563032-Racy_moves_The_34_year_old_didn_t_hold_back_as_she_opened_with_F-a-15_1461830606049339B856E00000578-3563032-Bootylicious_The_sultry_superstar_donned_devilish_red_and_showed-a-8_1461830483605339B836600000578-3563032-Racy_moves_The_34_year_old_didn_t_hold_back_as_she_opened_with_F-a-16_1461830606050339BCF5F00000578-3563032-image-m-31_1461833065862339BCF8C00000578-3563032-Leggy_Beyonce_looked_incredibly_as_she_highlighted_her_pins_in_t-m-88_1461845475262339BD9A200000578-3563032-image-a-66_1461845118563339BD96800000578-3563032-image-a-71_1461845188920339BDB6300000578-3563032-image-a-65_1461845117910339BDDC500000578-3563032-image-a-62_1461845115285339BDDE900000578-3563032-Strut_-a-155_1461845982282

/Oranews.tv/