Të dielën, rikthehet ora dimërore

Të dielën në orën 02:00 të mëngjesit akrepat e orës lëvizin 60 minuta pas.Ora verore zgjati 7 muaj deri në  fund të muajit tetor, dhe ndryshon  sërish të dielën e fundit të marsit.Ndryshimi i ores bëhet për të shfrytëzuar më shumë dritën e diellit dhe për të kursyer energji.20141026085053511646