Tayna ka sakrifikuar shumë për të arritur në majë të toplistave

Reperja Tayna ka vetëm pak kohë që ka hyrë në tregun e muzikës, por ka arritur të jetë në krye të toplistave.

Ajo ka sjellë këngët “Columbiana” dhe “Shqipe” që kanë marrë miliona klikime në Youtube. Cdo gjë e ka një cmim. Kështu që Tayna ka zbuluar për ndjekësit e saj se cfarë ka sakrifikuar për të qenë kaq e famshme dhe e pëlyqyer nga publiku.

“Çmimi i ambicies: Netë të vona, mëngjesi herët, shumë bashkëpunëtorë, shumë pak miq, do keqkuptohesh, do jesh beqare derisa të kesh fat të gjesh dikë që do e kuptojë mënyrën tënde të jetesës, njerëzit do duan të bësh mirë por jo të jesh më mirë se ata dhe për këto arsye shumë gjëra do i bësh vetëm”, shkruhet në postimin e saj.