Header

Taylor Swift i përmendi emrin në albumin e ri, njerëzit dynden për pije drejt lokalit

Fansat e Taylor Swift u dyndën në lokalin Black Dog në jugperëndim të Londrës pasi emri i vendit u shfaq në albumin e ri të Swift, ‘The Tortured Poet’s Department’.

Lily Bottomley, menaxherja e ngjarjeve dhe mediave sociale të pub-it, konfirmoi se furia fillimisht filloi në mediat sociale, një javë të plotë përpara publikimit të albumit të dyfishtë të këngës së 17-të të Taylor Swift “The Black Dog”, raporton Reuters.

Sipas menaxheres Bottomley, lokali ka punësuar staf shtesë për shkak të numrit të shtuar të të ftuarve dhe oferta përfshin një burger Swift dhe kokteje të ndryshme me emrin e Taylor. Bottomley nuk mund të thoshte me siguri se banakieri i saj, Black Dog, ishte ai i përmendur në këngën e Taylor, por ajo konfirmoi se në një kohë kishte një vizitore të rregullt në lokalin e saj, “një bjonde”.

Swift e përshkroi albumin e saj të 11-të në Instagram si “një koleksion këngësh të reja për ngjarjet, ndjenjat dhe kalimin e kohës”. “Ne jemi një lokal shumë komod lagje, kështu që ajo që po ndodh me ne është një ëndërr e vërtetë,” tha Bottomley.

You may also like ...