Sylvester Stallone krahason nipin e Rocky me Adrianën

Një nga mënyrat në të cilat “Creed II” zgjerohet në sagën “Rocky” të katër dekadave është se ajo e bën Rocky-n një gjysh. Në fund të filmit, Rocky viziton djalin e tij të larguar Robert (Rocky Jr.) dhe takon nipin e tij Logan. Është një moment i ngrohjes së zemrës të tij, por Sylvester Stallone e ka bërë atë tepër prekës duke ndarë një foto të Rocky dhe Logan dhe duke e krahasuar atë me dashurinë e Rocky-t, Adrianën. “Foto e rrallë e Rocky me nipin e tij…ngjan shumë me Adrianën”, shkruan Stallone.