Supermodelet “ndezin” kalendarin e vitit 2018

Të bukurat e momentit si Kendall Jenner, Bella dhe Gigi Hadid realizuan një set fotografik për kalendarin e vitit 2018, të konsideruar si një nga më provokuesit e realizuar ndonjëherë. Temperaturat janë rritur kur Kendal Jenner dhe Bella bashkë me motrën e saj të madhe Gigi janë bashkuar për t’u fotografuar për kalendarin e vitit 2018 të revistës “Love”. Yjet e modës e kanë bërë këtë kalendar shumë të nxehtë, pasi shfaqen me të brendshme.