Suada Sherifi tregon emrin e vajzës dhe kuptimin

Pak ditë më parë ajo u bë nënë, duke përjetuar emocione të forta të papërshkrueshme. Ish- Miss Albania, Suada Sherifi ndërsa e ka rimarrë disi veten pas lindjes, zbulon dhe emrin e vajzës së saj, por edhe kuptimin e tij. E vogla e bukuroshes quhet Deisy dhe kuptimi i emrit është “Syri i ditës’ ‘Day-s eye’, siç shpjegon Suada. Ajo ka bërë sot një postim në Instagram ku shkruan, “Do të më duhej një fuqi e mbinatyrshme për të përshkruar emocionet që më ka dhënë vajza! Falenderoj Zotin e madh dhe të gjithë ju që më keni uruar! Emri i vajzës”